Opleidingen

Algemeen

De NABV zet zich in voor een veilige en verantwoorde beoefening van de Airsoftsport. Wij vinden het belangrijk een positief sportklimaat te creëren en fairplay te stimuleren. Daarom biedt de NABV opleidingen en cursussen aan voor haar leden. Alle opleidingen van de NABV zijn verbonden aan de Kwalificatie Structuur Sport (KSS). Dit systeem van opleidingen kent 5 niveaus en wordt door een groot deel van de sportsector gebruikt. In 2019 heeft de NABV haar opleidingen laten keuren door NOCNSF. Door een positieve uitslag worden de door de NABV uit te geven diploma’s erkend door NOCNSF. Dit keurmerk betekent dat de toetsing van de NABV voldoet aan de gezamenlijk overeengekomen kwaliteitscriteria. Klik in de rechterbalk op de competenties om te zien hoe het in elkaar steekt.
Onderaan deze pagina staan de eerstvolgende opleidingen. Aanmelden gaat via Mijn NABV.

BOSS

In deze korte workshop leer je de basis- vaardigheden en regels van Airsoft zodat jij beter van start kan gaan. Alleen voor leden!

Meer lezen

Marshall

In deze opleiding leer je de regels en zorg je voor veiligheid. Resultaat van je handelen: spelers die een sportieve Airsoft dag beleven.

Meer lezen

Boss instructeur

Je wordt opgeleid om beginners in de Airsoft de BOSS workshop te geven. In een workshop BOSS leren skirmers basale skills op het gebied van veiligheid.

Meer lezen

Hoofd Marshall

In deze praktijkgerichte opleiding leer je het leiden van skirms en het aansturen van je Marshall team.

Meer lezen